Nu blir det av!

Imorgon blir det av! Det blev nämligen inte av för några helger sedan av olika anledningar, bland annat kom en dubbelsidig lunginflammation emellan. Jo, vi ska äntligen åka till Gränsfors i morgon men först in i Hudiksvall och skapa ett företagskonto på Hälsinglands Sparbank. Banktjänstemannen tyckte det var lite märkligt att vi inte valde någon bank i Söderhamn men vi fick förklara att vi försökt upprätta ett företagskonto här i Söderhamn men faktiskt så var det så att ingen bank verkade intresserad av oss, så därför vände vi oss till de i Hudiksvall istället. Hon verkar nöjd med det och vi är mycket glada och nöjda. Vår kontakt där är nämligen väldigt trevlig!

Alltså ett steg närmare mot själva caféöppnandet. Vi har skjutit upp öppnandet till lördagen den 1 juni. Vi skulle inte hunnit till 18 maj. Tuvalina ska ju åka till Finland den 14 maj med för ett mycket viktigt uppdrag! Det finns så mycket att se fram emot de närmaste veckorna.

Purpurvindorna växer, kan jag lova. Tuvalina kämpar varje dag för att inte dess slingrande trådar ska fastna i varandra för mycket. I Gränsfors tänker vi köpa några fina krukor så att de sen när värmen kommer kan få komma ut och växa sig ännu större!

Idag lagade vi en färsk pastasallad med ricotta och basilika. Lite pesto, timjan, avokado, inlagda tomater och oliver fick också slinka med. Det blir nog fint att ha på menyn, eller vad säger ni?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar